064 419 57 27

Korpa
0 Proizvodi - 0,00 rsd.
Your Cart is currently empty!
Your Product Price

Orhideje - cvetni aranžmani

orhideja cvetni aranzmaniPredivno nežne i veoma elegantne, orhideje su savršen poklon za vašu voljenu osobu. Kod nas u Dostava cveća Beograd imamo izuzetan asortiman spektakularnih orhideja, sa velikom raznolikosti vrsta i boja -  uključujući cvetne aranžmane i opcije zasađenih orhideja. Bilo da tražite orhideje da izjavite saučešće ili želite aranžman ekstravagantnih raznobojnih orhideja da proslavite neku posebnu priliku, budite sigurni da imamo buket koji će vam odgovarati.

Želite da saznate više o orhidejama pre no što ih izaberete da cvetaju za vas? Porodica orhideja je raznolika i rasprostranjena, raznih sorta koje rastu svuda širom sveta. Orhideje čine jednu od najvećih porodica skrivenosemenica, sa više od 20,000 sorta, uključujući cimbidium orhideje i phalaenopsis orhideje. Dok su bele orhideje veoma popularne, orhideje mogu biti ekstremno raznobojne, sa dramatičnim oznakama i zaslepljujućim oblicima. Neke zajedničke karakteristike među orhidejama uključuju bilateralnu simetriju cveta, cvetove okrenute nagore, spojeni prašnice i tučak,  i naročito malo seme. Uz malo brige i obzira, orhideje mogu činiti divan, dugotrajan cvetni aranžman.

Kako da orhideje ostanu što duže sveže?

orhideja buketiKada prvi put dobijete orhideje, stavite ih na hladno mesto da odmore. Pošto ima tako mnogo sorta orhideja, mogli biste da istražite savete o brizi za vašu vrstu pre no što počnete da ih aranžirate. Opšte pravilo je da ćete morati da odsečete stabljike i zatim ih stavite u vazu sa čistom vodom. Obavezno menjate vodu svakih nekoliko dana i držite aranžman daleko od izvora toplote i promaje. Bilo da ste u potrazi za jednostavnim belim orhidejama, ili želite aranžman raskošan bojama, pun plavih orhideja, ljubičastih orhideja, žutih orhideja i roze orhideja, pogledajte našu divnu selekciju orhideja kako biste pronašli nešto za vas. Potrebno vam je  cveće za 8. Mart? Možete pronaći orhideje i mnoge druge predivne cvetove na našoj stranici za 8. Mart.

Dostava cveća Beograd

Tipografska 9b
Beograd, 11010

Phone: 0644195727
Email: kontakt@dostava-cveca.com


PRIJATELJI SAJTA: